Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 15.06.2023
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
İLÇEMİZDE 19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI. Saat 0930 da Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı Saat 1030 da Atatürk Stadyumunda devam etti. Kutlama programına İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Çelik Belediye Başkanımız Sayın Yıldırım Demir İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Sayın Harun Özdemir İlçe Emniyet Amiri Sayın Tolga Okan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Emrah Yılmaz siyasi parti ve STK temsilcileri kurum amirleri ve Ardanuçlular katıldı. Atatürk Stadyumunda yapılan kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılarak şiirler okundu. Çeşitli gösterilerin sergilendiği kutlama programında paraşüt gösterisi büyük beğeni topladı. 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren gençlere ödüllerin verilmesinin ardından kutlama programı halk oyunları gösterisi ile son buldu.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf